Jury Illustration
mats_gustafson_NEW.JPG mats_illustration_NEW.jpg Mats Gustafson, illustratör (New York), Juryns ordförande Världskänd illustratör som är bosatt i New York, representerad av Art&Commerce. Mats har i huvudsak arbetat som modeillustratör i många år med hela världen som arbetsfält. Kunder genom åren har varit bl a Hermes, Yohji Yamamoto och Comme des Garçons. Han har även gjort många porträtt förutom modeillustrationer till Franska och Italienska Vogue och Visionaire samt egna utställningar. Mer att läsa om Mats här.
Jenny_NEW.jpgbruno_trojaA4_NEW.jpgJenny Mörtsell, illustratör Jenny Mörtsell, illustratör, www.jennysportfolio.com. Bor och jobbar just nu i New York, tog sin magister på Konstfack GDI 2004. Läs intervju med Jenny här. Så kan du titta på mer av det Jenny gör på Jennys Portfolio.

SAAB_Breakfast_for_four_NEW.jpg Daniel de Viciola, Alphabetic Order Daniel från (www.alphabeticalorder.com) en designbyrå som jobbar med film, animation och grafisk form. Du kan läsa en intervju med Daniel här.

Jenny Gedda, Adamsky Jenny är film & stillbilds-producent Adamsky www.adamsky.se. Hon arbetade tidigare som Art Buyer på Lowe Brindfors. Är utbildad i London där hon tog sin BA Honors i Grafisk Design/Illustration på LCC. Foto av Jenny Gedda “Hourofthewolf” No9. Läs intervju med Jenny här.
Coco Moodysson, serietecknare Coco kom i höstas ut med boken ”Aldrig Godnatt” (Kartago). Hon är bosatt i Malmö och jobbar mest i det långa formatet.  Coco har gjort tre seriealbum. Det senaste, Aldrig Godnatt, handlar om tre tolvåringar som försöker spela punk. För tillfället gör hon kortare serier för tidningar och tidskrifter och nu senast har hon gjort en klippdocka på Robert Smith i the Cure (inför hans femtioårsdag) som ska vara med i nästa Galago. ”Det känns som om jag skulle kunna göra femton klippdockor till. Det är min favoritsysselsättning just nu”, berättar Coco.