Kolla!-utställningen 2009 till Göteborg, Hey It’s Enrico Pallazzo 30 okt. – 8 nov.

 

På HEIP (Hey It’s Enrico Pallazzo) i Göteborg, nära Röda Sten och Majorna, landar Kolla!-utställningen 09 den 30 oktober. Då öppnar vi utställningen som pågår till den 8 november.

 

Öppettider är dagligen mellan klockan 12-17.

Enrico Pallazzo.

 

Kolla!-utställningen 2009 vidare till Form/Design Center i Malmö 25 sept. – 18 okt.

 

Form/Design Center i Malmö kommer visa Kolla!-utställningen 2009, 25 september – 18 oktober. Här hittar du mer info om dem, www.formdesigncenter.com

 

Det blev en ovanligt fin utställning på Form/Design Center i år. Utställningscurator var Louise Nilsson som samarbetade med Form/Design Center. Titta gärna på bilder från utställningen här.

 

Årets Kolla!-utställning med alla de nominerade bidragen i Kolla!-tävlingen 2009 visades på Restaurang Allmänna Galleriet, Kronobergsgatan 37 på Kungsholmen i Stockholm. På utställningen kunde du se alla silver- och gulddiplomtagare. Denna utställning pågick från den 28 april till den 16 maj 2009. Bilder från utställningen kan du se här. Utställningsansvarig i Stockholm var Mia Elb.

 

Curator för Kolla!-utställningen i Malmö och Göteborg till hösten är Louise Nilsson. Louise är curator och projektledare verksam i Stockholm. Hon har varit curator och koordinator för olika utställningsprojekt i Sverige och internationellt, senast på Bonniers Konsthall. Hon har tidigare arbetat med en turnerande konstutställning i Kina och USA, och ett europeiskt workshop-projekt. Louise jobbar även med kommunikation och PR.

 

Om du har frågor kring kommande utställningar maila gärna till Louise. Mer om Louise och hennes curator kollega Lisa Boström kan du läsa här.

 

 

Tidigare utställning från 2008

Kolla!-utställningen från 2008 visades på Göteborgs Stadsbibliotek, i Malmö på Form/Design Center samt Svensk Form i Stockholm.


 

Utställningsbilder från Kolla!-utställningen 2008, Malmö.