Detta är den arkiverade hemsidan för Kolla! 2010. Klicka här för att gå tillbaka till aktuella Kolla! året.

Tidigare i veckan:

Tidigare i veckan:

Från: ”Sara Teleman” <sara@sarateleman.com>
Skickat: den 4 maj 2010 10:35
Till: ”Linda J”, ”Nina Beckmann”
Ämne: Aaaargh

Hej,

Jag vet att det är lite tidigt men den här människan MÅSTE prata på nästa Kolla!
http://funchicken.com/whatchameanwhatsazine.html
Hon har gjort en, som det verkar, fantastisk bok om hur man gör fanzines och kommit ut med två böcker med sin tecknade serie ”Unloveable” (tidigare publicerad i Bust). Enligt sägnen hittade hon en dagbok på en toa på en bensinmack 1996, den visade sig vara skriven av en tonåring på 80-talet. Denna dagbok ligger till grund för världens roligaste och mycket speciellt och bra tecknade serie. Jag ska visa er. Jag sträckläste 400 sidor igår kväll och skrattade högt flera gånger. Detta är ett fynd av epic proportions!
http://funchicken.com/unlovable.html
Ska blogga om henne i veckan.

S

Dela |

KOMMENTERA


1 KOMMENTAR
  1. […] och Esther Pearl Watson, det var 2010 och Kolla! närmade sig sitt slut den gången. Sara skrev att till nästa Kolla! måste vi bara ta hit denna person. Och nu gör vi det! Esther Pearl Watson […]

KOMMENTERA

  Obligatorisk
  Obligatorisk, kommer ej publiceras