Detta är den arkiverade hemsidan för Kolla! 2010. Klicka här för att gå tillbaka till aktuella Kolla! året.

Anti-Design Festival i London

Anti-Design Festival i London

Vad exakt engelska Anti-Design Festival kommer att göra är fortfarande ganska oklart men att de vill vara ett alternativ till London Design Festival är tydligt. ADF vänder sig emot den numera så spridda idén att kultur är lika med pengar. Parallellt med London Design Festival tänker de visa design som tar risker och utforskar konst, design, film, mode performance, 3D etc genom en serie event, publikationer och utställningar. Bakom initiativet står bland annat namnkunnige grafiska formgivaren Neville Brody, som själv tänker ställa ut tillsammans med den radikala franska konst/designgruppen Bazooka.

Följ ADF på Facebook för på hemsidan händer det inte så mycket.

Anti Design Festival, London. 18 – 26 september , 2010.

Dela |

KOMMENTERA
KOMMENTERA

  Obligatorisk
  Obligatorisk, kommer ej publiceras