Detta är den arkiverade hemsidan för Kolla! 2010. Klicka här för att gå tillbaka till aktuella Kolla! året.

Gagnef mer än pop

Gagnef mer än pop

Vissa människor spenderar ganska mycket tid i Dalarna på sommaren, snickrar på sin stugor, startar nya utbildningar i design och går på festivaler. Några av dessa skulle kanske tycka att det var kul att gå på en utställning om serier för barn också.

På Ottilia Adelborg-museet i Gagnef pågår just nu utställningen  ”Från skiss till serie” med skisser och original från bl a Bamse, Mulle (Min Häst-klassiker), Tivoli m. m. Dessutom kommer man att  22-25/7 att ha en mängd aktiviteter på temat skapande för barn. Det blir teckningskurs, serietecknarworkshop och återbruksslöjd.

Bonus: Kl 15 Lördag v 29 spelar underbara, fantastiska Bröderna Lindgren med gäster popmusik för barn och vuxna i folkparken Ängsholn.

Öppettider: Tis-sön kl 13-17. Måndagar stängt
Entré: 40 kr. Barn och ungdom under 18 år gratis.

Mer info.

Affischens Loranga är tecknad av Sara Olausson till tidningen Tivoli.

Dela |

KOMMENTERA
KOMMENTERA

  Obligatorisk
  Obligatorisk, kommer ej publiceras