Detta är den arkiverade hemsidan för Kolla! 2010. Klicka här för att gå tillbaka till aktuella Kolla! året.

Regler

Tävlingen är öppen för alla i yrkesverksamma grafiska formgivare och illustratörer samt för studenter i grafisk formgivning och illustration vid designskolor.

Arbetet måste vara publicerat, i eller utanför Sverige, under perioden 1 augusti 2008 – 31 januari 2010. Publiceringskravet gäller ej öppen klass och studentarbeten.

För studentarbeten gäller att de ska vara producerade inom ramen för skolans/utbildningsinstitutets läroplan/verksamhet eller som en uppgift inom utbildningen under perioden 1 augusti 2008 – 31 januari 2010. Studentarbeten behöver inte vara publicerade.

Tävlingsavgiften för studenter gäller enbart aktiva studenter dvs studenter inskrivna vid skola under tävlingsperioden och enbart i studentkategorierna. Magisterarbeten får tävla i studentklass till studerandeavgiften även efter examen om det infaller i rätt tidsperiod för tävlingen.

Juryn har rätt att flytta bidrag inom olika underkategorier i samma huvudkategori, samt i värsta fall stänga kategorier om det är för få bidrag som lämnas in.

Du som skickar in material till tävlingen svarar för att inskickat material är fritt att använda för Kolla! enlighet med instruktionerna för tävlingen.

Alla inskickade bidrag kommer att exponeras på kolla.se.