Detta är den arkiverade hemsidan för Kolla! 2011. Klicka här för att gå tillbaka till aktuella Kolla! året.

Genevieve Gauckler klar till illustrationsjuryn

Vi vill få in lite franskt i årets tävling men framför allt vill vi få in Genevieves värld. För den är rolig och annorlunda. Men sina karakteristiska figurer placerade i riktiga miljöer hittar hon en lekfull blandning. Hon har sitt alldeles egna formspråk, för att inte säga alldeles ”egna värld” men dessa fantastiska figurer. Ibland endast svarta, ibland uppbyggda i fantasifulla 3D stilleben.

Med en bakgrund på boo.com under nittiotalet har hon jobbat med grafisk design, såväl som Art Direction och illustration. Idag bosatt i Paris och har nyligen gjort experimentella musikvideos med kollektivet Pleix.

Genevieve Gauckler klar till illustrationsjurynGenevieve Gauckler klar till illustrationsjurynGenevieve Gauckler klar till illustrationsjuryn
2 kommentarer

Kommentarer

  1. Världens bästa!!!


  2. 100% Yeah!


Skriv en kommentar

  Obligatorisk
  Obligatorisk, kommer ej publiceras