Detta är den arkiverade hemsidan för Kolla! 2011. Klicka här för att gå tillbaka till aktuella Kolla! året.

Alla tiders kaka

Igår och idag har Byggstudio firat sin nya bok ”The Story of a Mug”, utgiven på tidningen Apartamentos avknoppning förlaget Everyday Life Books. Ikväll avslutas firandet med en fest. Då avtäcks även sju helt nya kaksorter. Sju formgivare har fått i uppgift  att göra varsin kaka som representerar en viss tidsperiod. Helen Carlsson satsade på Magritte (?), Alexandra Falagara på 80-tal och Nille Svensson drog till med stenåldern (se bild). Mattias Kristiansson heter killen som fick den äran att realisera kakorna. På hans blogg Bake My Day kan du titta på alla kakor och ritningar.

Alla tiders kaka

Kommentarer

Skriv en kommentar

  Obligatorisk
  Obligatorisk, kommer ej publiceras