Detta är den arkiverade hemsidan för Kolla! 2011. Klicka här för att gå tillbaka till aktuella Kolla! året.

Stockholm välkomnar Sara De Bondt i grafisk design juryn

Vi presenterar första medlemmen i Grafisk design juryn 2011, Sara De Bondt.

Sara De Bondt är grafisk formgivare, stationerad i London men kommer ursprungligen från Belgien. Hon har drivit sin studio, Sara De Bondt studio sedan 2003. Dessförinnan jobbade hon på Foundation 33 och studerade grafisk design på Sint-Lukas, Brussels (B), Universidad de Bellas Artes, Granada (ES) och Jan van Eyck Akademie, Maastricht (NL).

Hon har givit föreläsningar och haft workshops på Beckmans i Stockholm, Ecole des Beaux Aarts Lyon, Ecole de Recherche Graphicue Brussels, deSingel Antwerp, Jan van Eyck Akademie Maastricht and Laus Symposium Barcelona. Idag undervisar hon på The Royal College of Art i London och var också med i IASPIS preojekt ”Forms of Inquiery”. 2008 startade hon Occasional Papers med Antony Hudek.

Hennes kunder är bland annat: Barbican Artgallery, The British Council, Afterall Books, Camden Arts Centre,  ICA, Design Vlaanderen, BAM, Victoria and Albert Museum, Jewish Museum Munich, Nottingham Contemporary, Tate Publishing, Mu.Zee.

Stockholm välkomnar Sara De Bondt i grafisk design juryn

Kommentarer

Skriv en kommentar

  Obligatorisk
  Obligatorisk, kommer ej publiceras