Detta är den arkiverade hemsidan för Kolla! 2011. Klicka här för att gå tillbaka till aktuella Kolla! året.

Ring eller maila mig. Jag finns här.

Nedräkningen har börjat till sista anmälningsdagen som är nu på måndag 17/1. Och jag vet att ni har massor av frågor. Det är bara att fråga på. Det kan gälla vilken kategori man skall skicka in sitt bidrag i, helt plötsligt är det problem när ni laddar upp bilder, var betalar man och så vidare. Ingen fråga är för dum för att ställas.

Ibland sitter jag inte på Kolla! telefonen 08-555 963 60 utan är ute och springer. Ring mig då på mobilen 070-491 19 96 sen går det ju extra bra att maila för där kikar jag hela tiden nina(at)kolla.se

Alltså, sista anmälan måndag 17/1. Digital anmälan fram till 24.00. Lämnar du även in bidrag i fysisk form skall de vara hos oss i Liljeholmen innan 18.00. Årstaängsvägen 5B, vi finns på 7 trappor. Välkommen.

Ring eller maila mig. Jag finns här.Ring eller maila mig. Jag finns här.

Kommentarer

Skriv en kommentar

  Obligatorisk
  Obligatorisk, kommer ej publiceras