Detta är den arkiverade hemsidan för Kolla! 2011. Klicka här för att gå tillbaka till aktuella Kolla! året.

Á propos Paris

Apropå Paris så kommer parisiskan Isabelle Boionot till Sverige nästa vecka för att ställa ut sina broderier på Galleri Krets i Malmö. Hon är känd från den franska seriescenen men gör mest teckningar, kollage och artist books. Hon var dessutom med och grundade teckningstidningen Frédéric Magazine. Broderierna i Malmö föreställer små skalliga bebisgubbar och bildsviten heter således Baldness Pleasure. Isabelle Boionot studerade konst i franska Angouleme.

Apropå Angouleme är det snart dags för den internationella seriefestivalen i Angouleme. Det blir utställningar, prisutdelningar, seminarier och filmvisningar. Vi som inte kan åka dit kan följa festivalen på webbtv. Hurra!

Apropå Malmö förresten. Visste ni att det är där Galleri Loyal har hamnat?

Á propos Paris
1 kommentar

Kommentarer

  1. Hej! Har ni tips på gallerier att besöka i Köpenhamn (i mars)? De stora designmuseerna är vi inte intresserade av i det här fallet (vi kommer besöka dem också).

    Vi pluggar visuell kommunikation och vill se inspirerande grafisk formgivning!

    — Matilda

Skriv en kommentar

  Obligatorisk
  Obligatorisk, kommer ej publiceras