Detta är den arkiverade hemsidan för Kolla! 2011. Klicka här för att gå tillbaka till aktuella Kolla! året.

Förbannad

Det är helt klart värt att kolla upp Barbican Art Centers program om man är på väg till London. Den 31 mars till exempel, ska Publish & be Damned, en kultförklarad ambulerande mässa för oberoende publikationer, dyka upp.

Publish & be Damned grundades 2004 av curatorerna Emily Pethic och Kit Hammonds.

2009 förändrades organisationen och Published & be Damned gick från att vara curatorsdrivet till att bli en medlemsorganisation.

Huvudsyftet har hela tiden varit att presentera och verka för den växande floran av trycksaker med liten upplaga, fanzines, art books etc. På senare tid har man också börjat organisera performance och kollaborativa projekt, skapa egna publikationer och diskutera frågor om området mellan popkultur och subkultur.

Publish & be Damned
31 Mars 2011
Barbican Art Gallery

Bild: Oscar Carlsen ”släpper” en tidning

Förbannad

Kommentarer

Skriv en kommentar

  Obligatorisk
  Obligatorisk, kommer ej publiceras