Detta är den arkiverade hemsidan för Kolla! 2011. Klicka här för att gå tillbaka till aktuella Kolla! året.

C/o Illustration

Fredagen den 25 är den öppen för branschen och lördag-söndag för allmänheten. Jag talar om Stockholms första mässa för illustration och animation – c/o Illustration. 90 svenska illustratörer medverkar och en hel del av det som visas är framtaget speciellt för mässan. Initiativtagare till c/o Illustration är Caroline Agné och Pia-Maria Falk.

C/o Illustration arrangeras i samarbete med illustratörer och illustratörsagenturerna Agent Bauer, Darling Management, Agent & Artists, NU Agency och Agent Molly & Co, Söderberg Agentur, Vol agency och Woo Agentur. Några av verken kommer att vara till salu.

Dörrarna in till mässan på Biblioteksgatan 10 öppnar för inbjudna fredag 25 mars, klockan 10-20. För allmänheten håller de öppet lördag 26 mars, klockan 10-17 och söndag 27 mars, klockan 11-16.

Bild: De medverkande illustratörerna.

C/o Illustration

Kommentarer

Skriv en kommentar

  Obligatorisk
  Obligatorisk, kommer ej publiceras