Detta är den arkiverade hemsidan för Kolla! 2011. Klicka här för att gå tillbaka till aktuella Kolla! året.

Stolt berättar vi att…

Stiftelsen för de Grafiska Yrkenas Främjande, GYF, delar varje år ut priser till personer som på olika sätt utmärkt sig genom att bidra till branschens utveckling. I år går stiftelsens pris i kategorin grafisk design till Nina Beckmann.

Så här lyder juryns motivering:

Nina Beckmann får GYFs pris för sina insatser som lärare och inspiratör på Konstfack och som projektledare för Kolla! där hon banat väg och drivit på utvecklingen för att få fram nya talanger inom grafisk formgivning. Nina är en mycket värdig mottagare av GYFs pris som delas ut för tredje året i rad i kategorin grafisk design.

Hurra, Nina! Hur känns det?

Overkligt och helt fantastiskt. Det är en ära och jag blev så glatt överraskad när Kaj från GYF (Stiftelsen för de Grafiska Yrkenas Främjande) ringde. Dessutom fick jag en så fin tavla med guldram som minne och en härlig check. Tidigare har Patric Leo och Ida Wessel fått pris. Nu skall jag hem och fira.

www.grafiska.se

 

Stolt berättar vi att…
2 kommentarer

Kommentarer

  1. Whhaaaaaa! GRATTIS!

    — Sara

  2. Grattis vad kul!

    — Gunilla H

Skriv en kommentar

  Obligatorisk
  Obligatorisk, kommer ej publiceras