Detta är den arkiverade hemsidan för Kolla! 2011. Klicka här för att gå tillbaka till aktuella Kolla! året.

Tävlingen 2012 öppnar den 9 februari

För alla er som håller på att samla material, vässa era motiveringar, kanske tror ni har missat anmälan eller är redo att ladda upp digitalt på kolla.se,  till er vill vi säga. Vänta.

Tävlingen för Kolla! 2012 öppnar den 9 februari för inlämning, stänger den 3 april. Från den 9 februari får du all aktuell information kring årets regler, vem som sitter i juryn, hur och vad du skall lämna in – allt du behöver veta. Som vi redan antytt så kommer tävlingen inte vara som vanligt med tre huvudkategorier för grafisk design, illustration och rörligbild. Utan det blir just något annat. Så vänta med att samla material tills tävlingen öppnar och du får all information du behöver. Informationen som ligger ute nu på vår sajt kring regler, jury med mera är från förra året, 2011.

Anmälan kommer vara digital och bidrag laddas upp på kolla.se från den 9 februari. Då möter du även den nya profilen för Kolla! 2012 som görs av WE DO NOT WORK ALONE (f.d. Andreas & Fredrika).

Juryn är i stort sett på plats. I år blir det 7 personer och endast en jury. Som vi sagt så tar vi ett helt nytt grepp, då Kolla! firar 10 år. Det blir en större jury än tidigare, fler bloggare, prisutdelning och andra evenemang äger rum under september och oktober 2012 i Stockholm, Göteborg och Malmö. Dessutom bjuder vi på anmälningsavgiften i år, vår jubileumspresent till er alla!

Kommentarer

Skriv en kommentar

  Obligatorisk
  Obligatorisk, kommer ej publiceras