Kolla! 2014

Just nu förbereds Kolla! 2014. Tävlingen kommer att vara öppen för att lämna in bidrag mellan den tredje och den 31 mars. Kategorierna kommer att likna dem som fanns 2013, med små justeringar. Utöver dessa kommer det finnas en specialkategori kopplad till årets tema. Vad det är håller vi hemligt ett litet tag till.

En stor skillnad från förra året är att vi kommer att ha kostnadsfri inlämning av bidrag. Med ambitionen att även en enskild upphovsman ska kunna skicka in många bidrag har vi genom en effektivare hantering av inlämnade bidrag skapat förutsättning att ta bort avgiften helt. Därför kommer man in första skedet inte skicka in några fysiska arbetsprover, bara digitala bilder. Istället kommer juryn genomföra en första omgång enbart med tillgång till bildmaterialet, och fysiska bidrag kommer att begäras in när juryn anser att de behöver se dem.

Illustratörer, formgivare, serietecknare, animatörer, studenter; nu är det dags samla ihop förra årets produktion och se till att vara redo att skicka in allt det bästa, för i mars drar vi igång Kolla! 2014.

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.