Dynamisk, spännande jury

Vi är mycket stolta över att få presentera de personer som i år kommer att gå igenom, granska, diskutera, hylla och förbryllas över de bidrag som kommit in, nämligen Kolla!s jurygrupper.

En bra jurysammansättning är bland det viktigaste för tävlingen. Vi vill att de ska representera alla de kompetenser som krävs för att bedöma bidragen i de olika underkategorierna korrekt, vi vill att de ska stå för både tradition och förnyelse, och ha ett levande engagemang och en stark förankring i eget yrkeskunnande. Dessutom måste de ha god förmåga att bedöma och värdera egenskaper som gör visuella budskap intressanta och kommunikativa. Sammansättningen i varje jury ska ge god dynamik och intressanta diskussioner.

Det är med detta som vägledning som årets jurymedlemmar blivit utvalda. Dessutom kommer du under resans gång få höra jurymedlemmarna dela med sig av sina erfarenheter av årets tema: mod och misslyckande.

Illustration

Martin Bergström, konstnär, illustratör, designer och scenograf, Julia Thorell, illustratör och serietecknare, Isabelle Dahlborg Lidström, Creative Director på designbyrån NINE, Eva Eriksson, illustratör och författare, Ulrika Dalin, driver Colony Art Buying

Grafisk form

Hanna Moe, Senior Brand Designer Snøhetta Architecture and Brand Design, Cecilia Lindgren, art director, grafisk formgivare och illustratör, Lisa Careborg, Creative Director och partner på Happy F&B, Lars Fuhre, art director, grafisk formgivare och lektor på Beckmans, Michaela Green, Senior Designer på Amore Brand Identity Studios

Rörlig bild

Carl-Johan Listherby, Creative Director på Naive, Ted Persson, Creative Director på Great Works, Andrea Eckerbom, regissör på Tangrystan och Hobby film, Karin Peterson, Creative Director på Chimney, Decida, regissör, AD, CD, 2FACED1-grundare, koreograf, stylist, allmän popkulturkonnässör  mm.

 

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.