Illustration: Fredrik Andersson

”Nonsens på styltor”

Fredrik Andersson är designer/partner på kommunikationsbyrån FamiljenPangea samt ordförande för Stockholms typografiska gille. Han kommer att skriva om grafisk design i allmänhet och typografi i synnerhet, men kommer till största delen att avvika från ämnet.

Vem är du?
Jag heter Fredrik Andersson och är  designer/partner på kommunikationsbyrån FamiljenPangea samt ordförande för Stockholms typografiska gille. Skriver sporadiskt på typografism.se

Vad jobbar du med?
Visuella identiteter, böcker, typsnitt etc. Jag säger  till mina barn att jag ritar krumelurer på jobbet.

Vilket är ditt mest minnesvärda misslyckande?
Misslyckanden är en hyfsat integrerad del i min kreativa process. Det kan uppstå ett intressant gnissel om man tillåter lite grus i maskineriet. Detta intalar jag mig själv i alla fall.

Vad tror du att du kommer att skriva om här?
Mitt  fokus är på grafisk design i allmänhet och typografi i synnerhet, men kommer till största delen att avvika från ämnet. På något vis avser jag ändå få saker att hänga ihop i slutet. Jag vill gärna få in uttrycket ”nonsens på styltor” i något sammanhang.

Vad hoppas du att Kolla! 2014 ska ge?
Det gamla vanliga fast på ett helt nytt sätt.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.