Kolla!-samtal cureras av Hall of Femmes

I anslutning till Kolla!s prisutdelningen den 12 november i Stora Auditoriet, ArkDes arrangeras ett Kolla!samtal på årets temat Mod och misslyckande. Samtalet cureras till vår stolthet av Hall of Femmes.

Hall of Femmes utgörs av flera delar; bokserie, hemsida, föreläsningar och mentorsskap. Projektet har blivit utvalt av designtidskriften Creative Review som ett av det mest visionära och intressanta designprojekten inför framtiden, och fick 2013 det prestigefyllda Bengt Hanser-priset för sina opinionsbildande insatser. Projektet är omskrivet i tidningar som Vanity Fair, The New York Times Magazine och The BritishJournal of Photography.  Vi är mycket glada för detta samarbete. Läs mer  om Hall of Femmes här www.halloffemmes.com

Hall of Femmes grundades 2009 av Samira Bouabana och Angela Tillman Sperandio, då designers på egna byrån Hjärta Smärta. Projektet startade som en bokserie med syftet att lyfta fram kvinnliga grafiska formgivare och art directors som med sina imponerande och innovativa arbeten har definierat sin tid och bidragit till yrkets utveckling.

Samira Bouabana, grundare Hall of Femmes om arbetet med att skapa ett program i Kolla!-sammanhanget:
I samband med Kolla!s prisutdelning 2014 har vi bjudit in några av dom mest intressanta personer vi vet att prata utifrån temat Mod & misslyckande. Kolla! är en rolig tävling, som samlar både etablerade och oetablerade formgivare under samma tak, och det tycker vi är en idealisk publik att skapa ett program för”.

Kolla!-samtal och prisutdelning den 12 november är i Stora Auditoriet på ArkDes.

Innan dess den 6 november är det dags för ett Kolla!-samtal på Form/Design Center i Malmö. Även detta cureras av Hall of Femmes.

Alltså: Kolla-samtal och prisutdelning den 12 nov på Moderna museet. Arrangemanget sker i samarbetet med Arkitektur- och Designcentrum. Save the date!

Innan dess den 6 november är det dags för ett Kolla!-samtal på Form/Design Center i Malmö på årets Kolla!-tema: Mod och misslyckande. Även detta cureras av Hall of Femmes.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.