Foto: Jenny Gustafsson

Kolla!-final i samarbete med Arkitektur- och designcentrum

Vi på Svenska Tecknare ser tillbaka på en fantastisk Kolla!-vår med rekordmånga bidrag till tävlingen och ett strålande juryarbete. Nu återstår att ha Kolla!-samtal på temat mod och misslyckande och viktigast av allt tillkännage nominerade och vinnare i årets Kolla! med prisutdelning.

Den 12 november är det äntligen dags för den stora Kolla!-finalen med samtal och prisutdelning. Hela arrangemanget sker till vår glädje i samarbete med Arkitektur- och Designcentrum och äger rum i Stora Auditoriet, ArkDes.

Datum: 12 november 2014, Kolla!-samtal och prisutdelning
Plats: Arkitektur- och Designcentrum (Skeppsholmen), Stora Auditoriet
Tid: 14.00 – 23.00
14.00 – 16.30 Kolla!-samtal
16.30 – 18.00 Paus/mingel med lättare mat (ingår i biljett till prisutdelningen)
18.00 – 21.00 Prisutdelning
21.00 – 23.00 Efterfest/mingel på Cafe Blom, ArkDes
Biljettsläpp: 23 oktober på kolla.se

På frågan om varför Arkitektur- och designcentrum tycker det är viktigt att samarbeta med Svenska Tecknare svarar Angela Tillman Sperandio, kommunikationschef Arkitektur- och Designcentrum:

”Design ingår i vårt uppdrag och vi tycker att det är roligt att kunna samarbeta med Svenska Tecknare som gjort så mycket för att synliggöra i synnerhet den grafiska designen – en uttrycksform som ständigt omger oss.”

På Arkitektur- och designcentrum möts arkitekter, designer, formgivare, experter, forskare, politiker och en intresserad allmänhet i ett pågående samtal om arkitektur, design och rummets plats i staden.

 

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.