Rösta fram Publikens pris i Kolla! 2014

Nu är den allmänna omröstningen i årets Kolla!-tävling öppen, där folket får säga sitt och rösta fram det bästa bidraget inom illustration, grafisk design och rörlig bild.

– Vi tycker att det är intressant att göra diskussionen om vad som är bra bild och form mer publik, säger Jenny Lindahl, projektledare för Kolla!.  Alla har en åsikt, men det är kanske inte alltid allmänhetens åsikter som väger tyngst när design- och illustrationspriser delas ut. Det ska bli spännande att se om allmänhetens uppfattning följer jurygruppernas, eller om det finns tydliga åsiktsskillnader.

Alla 1336 bidrag finns att botanisera bland. Det går bra att rösta på fler bidrag men bara en gång per bidrag. Röstningen stänger den 31 oktober.

Vinnaren av omröstningen kommer att få ett specialpris och hyllas på den stora prisutdelningen den 12 november på Arkitektur- och Designcentrum, där också vinnarna i den jurybedömda tävlingen tillkännages och prisas.

Gå in och rösta här!

Kolla!-final på ArkDes 12 november
Datum: 12 november 2014, Kolla!-samtal curerat av Hall of Femmes och prisutdelning
Plats: Arkitektur- och Designcentrum, Stora Auditoriet
Tid: Start för Kolla!-samtal kl 14.00. Mingel, mat och Kolla!-prisutdelning följer efter samtalet. Mer info om prisutdelningen kommer inom kort.
Biljettsläpp: 20 oktober på kolla.se

Innan dess den, 6 november är det dags för ett Kolla!-samtal på Form/Design Center i Malmö på årets Kolla!-tema: Mod och misslyckanden. Även detta cureras till vår glädje av Hall of Femmes.

Kolla!-samtal och prisutdelning sker i samarbete med Arkitektur- och designcentrum.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.