Hon producerar prisutdelningen för årets Kolla!

Kolla!s prisutdelning går av stapeln 26 oktober på Hotel Rival i Stockholm. Då är det dags att hylla och uppmärksamma alla vinnare i årets Kolla!-tävling. För att göra detta på bästa sätt har vi i år proffsproducenten Sofie Kivimiä Skoog som håller i trådarna för prisutdelningskvällen.

Sofie har producerat bl a svenska Grammisgalan i sex år. Läs vår miniintervju med Sofie om prisutdelningen här.

Hej Sofie, producent för Kolla!s prisutdelning på Rival den 26 oktober. Vad kan man förvänta sig om man går på Kolla!s prisutdelning?
Man kan förvänta sig en värdig prisceremoni på anrika hotell Rival. Vi kommer under aftonen hylla Sveriges främsta kreatörer inom bild och form i Sverige. Det ska kännas stort och viktigt att vinna pris på Kolla! Eftersom det ÄR stort och viktigt att vinna pris på Kolla!

Är det fest eller mingel efteråt?
Aftonen inleds med mingel och dryck, i pausen serveras en nogsamt utprovad meny och efter prisceremonin fortsätter firandet i Rivals lokaler – där man kan välja mellan att mingla med kollegor, sitta ned och prata eller bjuda upp sin bästa kollega till dans.

Vad är det roligaste med att producera prisutdelningskvällen?
Prismottagarna är tyngst i Sverige inom sitt område. Att få skapa inramningen till prisceremonin där Sveriges främsta kreatörer inom bild och form uppmärksammas är en ära.

Vad har du gjort tidigare?
Jag har producerat svenska Grammisgalan i sex år, dessförinnan kreerat innehåll till P3 Guldgalan under flera år. Jag har även bland annat producerat SKAPs årliga vårfester och stipendieutdelning på Grand Hotel, i Blå Hallen och på Nordiska museet.

PilWEBB Boka dina biljetter till Kolla!-kvällen här

Pris: Gratis!
Plats: Hotel Rival, Mariatorget 3, Stockholm
Datum: 26 oktober 2016
Tid: kl 17.00 – 01.00

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.