Foto: Jenny Gustafsson

Välkommen till Kolla! 2020

Just nu förbereder Svenska Tecknare nästa Kolla!, som kommer att äga rum under 2020. För att utveckla konceptet sker genomförandet på ett nytt sätt. Fokus läggs på att fördjupa diskussionen om hela området visuell kommunikation och sätta bildskapande i ett samhällsperspektiv.

Istället för ett tävlingsmoment med öppen ansökan, söker en kuratoriell jurygrupp aktivt upp verk i hela landet. Det slutgiltiga urvalet representerar en bredd av visuella uttryck, som speglar vår tid och samtidigt pekar framåt.

Kolla! avslutas under våren 2020 under en heldag med utställning, ceremoni och seminarier.

Mer information om Kolla! 2020 kommer snart.

Om Kolla!
Kolla! är en av Sveriges främsta bild- och formutmärkelse och har arrangerats av Svenska Tecknare sedan 2003. Kolla! är en unik arena i Sverige för samtida grafisk design, illustration, serier, rörlig bild, och interaktiv design, och utmärker sig genom att sätta kreatören i fokus. Mer om Kolla!

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.