Andreas Wannerstedt

Art director och motion designer Andreas Wannerstedt, nominerad i kategorin Form.

» Jag brinner för skapandet och för att få utlopp för de kreativa idéer jag har. Tack vare min etablerade position på Instagram, där jag nu har över 600 000 följare, får jag möjlighet att arbeta med många intressanta projekt med stor kreativ frihet. Jag drivs alltid av att vilja utvecklas, på ett tekniskt plan men även rent kreativt.. «

Andreas Wannerstedt – Waves, personligt projekt, 2019.

Urvalskommentar: Andreas Wannerstedt har en genomgående röd tråd och kvalitet i sitt medium. Estetiken spelar huvudrollen och hans flöde av meditativa 3D-animationer framkallar en lugn känsla hos följaren.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.