Anna Mantzaris

Art director och motion designer Anna Mantzaris, nominerad i kategorin Hantverk. 

» Jag drivs av kärleken till att berätta historier och skapa egna världar. Jag älskar att hitta de bästa sätten att skildra varje historia, och de olika utmaningarna under en produktion. Men också det visuella, att designa hur det ska se ut och välja vilka material jag ska använda. Det är så kul att få jobba så mycket med händerna. «

Anna Mantzaris – Good intentions, animerad film, regi av Anna Mantzaris, 2018.

Urvalskommentar: Figurernas kroppsspråk är otroligt i Anna Mantzaris animerade kortfilm Good intentions. Ljussättningen skapar en atmosfär som indikerar ett experimenterande. Helheten utgör ett fantastiskt hantverk.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.