Karin Cyrén

Illustratören och bilderboksskaparen Karin Cyrén, nominerad i kategorin Innovation.

» Vad jag drivs av beror en hel del på dagsformen. Det händer att jag drivs av lust, nyfikenhet och en känsla av att göra något nytt och jättebra. Andra gånger jobbar jag på av bekräftelsebehov och tävlingsinstinkt. Alltid driven av kaffe. Ofta styr stress och deadlines. Ibland förstår jag inte alls vad jag håller på med men jag trivs för bra på mitt kontor för att göra något annat tror jag. «

Karin Cyrén – Maraton, bilderbok, Lilla Piratförlaget, 2019.

Urvalskommentar: Maraton är en allåldersbok som utan ord beskriver ett maratonlopp i ett böljande, skiftande landskap. En berättelse på längden som utforskar och tänjer på format och figurer.

Ett svar till “Karin Cyrén”

  1. […] Karin Cyrén, illustratör och bilderboksskapare, Ishtar Bäcklund Dakhil, illustratör och konstnär samt Peter Johansson och Daniel Ljunggren, illustratörer och art directors är nominerade i kategori innovation. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.