Liv Strömquist

Serieskaparen och manusförfattaren Liv Strömquist, nominerad i kategorin Samarbete.

»Jag drivs av att ha kul och att lära mig nya saker. « 

Liv Strömquist – Fettknölen, animerad dokumentär kortfilm, manus och bild av Liv Strömquist, regi av Jane Magnusson, B-Reel Films, ingick i Bergman Revisited av Svenska Filminstitutet och Sveriges Television, 2018.

Urvalskommentar: I den animerade kortfilmen Fettknölen granskas Ingmar Bergman under lupp i ett kreativt, kritiskt och humoristiskt samarbete mellan serietecknaren och manusförfattaren Liv Strömquist och filmregissören Jane Magnusson.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.