Moa Romanova

Illustratören, konstnären och serieskaparen Moa Romanova, nominerad i kategorin Berättande.

» Jag drivs för evigt av samma anledning: viljan att konkretisera och förverkliga fantasivärlden, den individuella världen. Min absoluta kärlek till bildkonsten grundar sig helt och hållet i att det är ett titthål in i hur känslor, tankar och upplevelser ser ut för någon annan. Och jag vill dela med mig av hur det ser ut för mig, göra mig förstådd, sedd. För vi blir ju mindre ensamma så.«

Moa Romanova – Alltid fucka upp, serieroman, Kartago Förlag, 2018.

Urvalskommentar: Moa Romanovas Alltid fucka upp är en serieroman i en intressant 1980-talsinspirerad teckningsstil med starka karaktärer och miljöer. Ett tungt tema berättas med lätthet, och med en snyggt tidskänslig blick.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.