Peter Johansson och Daniel Ljunggren

Illustratörer och art directors inom spel, Peter Johansson och Daniel Ljunggren, nominerade i kategorin Innovation.

» Att göra spel är ett väldigt stimulerande och varierat hantverk som kräver både estetisk och teknisk kunskap. Vi inspireras ofta av alla de oväntade saker man lär sig i processen att skapa fiktiva världar och upplevelser. Det känns spännande att få ge människor en förhoppningsvis unik och underhållande upplevelse. «

Peter Johansson och Daniel Ljunggren – The hunter: Call of the wild, spel, Expansive Worlds, Avalanche Studios, 2017.

Urvalskommentar: I spelet The hunter: Call of the wild kan vi välja att uppleva jakten eller vilan – det är upp till oss som användare vad vi gör i denna värld. Peter Johansson och Daniel Ljunggren har skapat en visuellt häpnadsväckande miljö.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.