Sara Andreasson

Illustratören Sara Andreasson, nominerad i kategorin Affärsmässighet.

» Jag drivs av en tilltro till bildens inneboende makt och inflytande. I min yrkesroll gör jag mitt bästa för att utnyttja den kraften på ett positivt sätt som i bästa fall får människor att tänka annorlunda. «

Sara Andreasson – Valentine’s day, personligt projekt, 2019.

Urvalskommentar: Färg- och formstarkt manér plus sinne för sociala medier är lika med raketkarriär. Illustratören Sara Andreasson har inte bara lyckats marknadsföra sig själv och attraherat kunder i både Europa och USA, utan även skapat en stor och kärleksfull följarskara samt inspirerat många.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.