Sara Andreasson

Illustratören Sara Andreasson, nominerad i kategorin Affärsmässighet.

» Jag drivs av en tilltro till bildens inneboende makt och inflytande. I min yrkesroll gör jag mitt bästa för att utnyttja den kraften på ett positivt sätt som i bästa fall får människor att tänka annorlunda. «

Sara Andreasson – Valentine’s day, personligt projekt, 2019.

Urvalskommentar: Färg- och formstarkt manér plus sinne för sociala medier är lika med raketkarriär. Illustratören Sara Andreasson har inte bara lyckats marknadsföra sig själv och attraherat kunder i både Europa och USA, utan även skapat en stor och kärleksfull följarskara samt inspirerat många.

2 svar till “Sara Andreasson”

  1. […] Sara Andreasson, illustratör Emil Maxén, illustratör, serieskapare och författare Jonas Williamsson, grafisk formgivare […]

  2. […] Följande utvalda har skapat sina egna möjligheter, öppnat nya vägar och hittat en unik nisch. Sara Andreasson, illustratör, Emil Maxén, illustratör, serieskapare och författare och Jonas Williamsson, […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.