Soja

Soja, studio för animation och infografik, nominerade i kategorin Berättande.

» Vi drivs av skaparglädje, av att upptäcka en ny värld och berätta en historia som berör. Vi vill skapa tillsammans med andra i en hållbar och nyfiken arbetsmiljö, för allt blir roligare med fina människor runt omkring. Att känna utveckling i alla aspekter av sitt skapande är också en drivkraft i sig. Vi har också lärt oss att det är viktigt vad vi berättar och förklarar, att vi vill påverka världen både genom våra egna berättelser och i projekt som vi gör tillsammans med uppdragsgivare.«

Soja – Topp 3, animerad film, regi och illustration av Sofie Edvardsson, manus och producerad av Simon Österhof, animation av Jakob Nyström, cel-animation av Salla Lehmus, kompletterande illustrationer av David Karlström, roller av Eric Ernerstedt, Jonas Jonsson och Caroline Johansson Kuhmunen, Soja/SVT, 2019.

Urvalskommentar: Rolig och starkt berättad animerad kärlekshistoria som ger inblickar, från både Norrlands inland och blandade världsmetropoler, om tvåsamhetens drömmar och fallgropar. Vi sugs in i en färgglad värld som är svår att lämna.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.