Soja

Soja, studio för animation och infografik, nominerade i kategorin Berättande.

» Vi drivs av skaparglädje, av att upptäcka en ny värld och berätta en historia som berör. Vi vill skapa tillsammans med andra i en hållbar och nyfiken arbetsmiljö, för allt blir roligare med fina människor runt omkring. Att känna utveckling i alla aspekter av sitt skapande är också en drivkraft i sig. Vi har också lärt oss att det är viktigt vad vi berättar och förklarar, att vi vill påverka världen både genom våra egna berättelser och i projekt som vi gör tillsammans med uppdragsgivare.«

Soja – Topp 3, animerad film, regi och illustration av Sofie Edvardsson, manus och producerad av Simon Österhof, animation av Jakob Nyström, cel-animation av Salla Lehmus, kompletterande illustrationer av David Karlström, roller av Eric Ernerstedt, Jonas Jonsson och Caroline Johansson Kuhmunen, Soja/SVT, 2019.

Urvalskommentar: Rolig och starkt berättad animerad kärlekshistoria som ger inblickar, från både Norrlands inland och blandade världsmetropoler, om tvåsamhetens drömmar och fallgropar. Vi sugs in i en färgglad värld som är svår att lämna.

Ett svar till “Soja”

  1. […] Forshed, serieskapare och illustratör, Moa Romanova, illustratör, konstnär och serieskapare och Soja, studio för animation och […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.