Kolla!-dagen

Med anledning av coronaviruset och Folkhälsomyndighetens rekommendationer har Svenska Tecknare tagit beslutet att skjuta upp Kolla!-dagen som skulle ägt rum 23 april i Stockholm, förhoppningsvis till hösten. Detta gör vi för att kunna genomföra evenemanget utan att någon behöver utsätta sig för hälsorisker.

Byrå: IVY Agency, Foto: Nemo Hinders Stocklassa

Dagen, som istället kommer äga rum till hösten förhoppningsvis, kommer bjuda på branschsamtal och workshops. Tematiken på samtalen är kopplat till VÄRDE från olika samhällsperspektiv och på hur strukturella samhällsförändringar kan komma att påverka förutsättningarna för Svenska Tecknares medlemmar. Kolla!-dagen syftar till att lyfta bildens värde och bidra till ett levande samtal kring kultur, konst och samhälle och stora delar av dagen kommer att vara öppen för allmänheten.

Under Kolla!-dagen kommer det tillkännages vilka tio av de kvarvarande trettio förslagen som kommer ingå i den mobila utställningen för Kolla! 2020. Under dagen kommer även de tio verken ställas ut och en högtidlig utdelning av de tio utmärkelserna äga rum.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.