Kolla!-dag blir Kolla!-vecka

Just nu arbetar Svenska Tecknare för fullt med förberedelser inför Kolla!-veckan den 23–27 november då vi kommer vi tillkännage vilka som blir årets mottagare av Kolla!-utmärkelsen i de olika kategorierna: Affärsmässighet, Berättande, Effekt, Form, Hantverk, Samarbete, Innovation, Kollektivet, Utbildare och Uthållighet.

Då vi fortfarande har ett läge med rekommendationer om social distans med anledning av coronavirusets spridning så kommer mottagarna av utmärkelser i Kolla! 2020 firas och presenteras i digital form under en Kolla!-vecka istället för en Kolla!-dag som var ursprungsplanen. Inom kort kommer vi presentera upplägget i sin helhet men gör redan nu rum i kalendern för Kolla!-veckan 23–27 november.

Till dess, kolla gärna in de 30 nominerade i Kolla!-katalogen.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.