Sandra Nolgren. Foto: Anneli Nygårds.

Kolla! är en tävling öppen för alla visuella kreatörer

Vem skicka in ett bidrag till Kolla! 2023 och med vad kan man tävla? Svaret är att Kolla! är öppen för alla yrkesverksamma inom det visuella kreativa fältet och tävla bör man göra med det som man är mest stolt över och som skapats i närtid.

– Kolla! är öppen för alla yrkesverksamma grafiska designers, illustratörer, animatörer, serietecknare, art directors och liknande inom fältet för visuellt kreativt arbete. Även byråer är välkomna att tävla. Nytt för i år är att vi har en alldeles egen studentkategori för dig som studerar på en utbildning inom visuell kommunikation, säger verksamhetsledare Sandra Nolgren.

Tävla med aktuella projekt
Det går att tävla med uppdrag eller egna projekt som har producerats under perioden 1 januari 2021 – 1 april 2023.

– För studenter gäller att arbetet ska vara producerat inom ramen för skolans eller utbildningsinstitutets läroplan/verksamhet eller som en uppgift inom utbildningen under perioden 1 januari 2021 – 1 april 2023, säger Sandra Nolgren.

Anmäl ditt bidrag till Kolla! 2023 senast den 1 april. Ansök här.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.