Välkommen på Kolla!-dagen den 4 oktober. Bild från Kolla!-dagen 2016. Foto: Jenny Gustafsson.

Allt om biljetterna till Kolla!-dagen

Snart är det dags för Kolla!-dagen! Välkommen till ett inspirerande seminarium om AI och kreativitet följt av en kväll med prisutdelning och branschfest. För att delta på Kolla!-dagen 4 oktober krävs biljett.

Kolla!-dagen startar efter lunch den 4 oktober Färgfabriken i Stockholm och pågår till midnatt. Dagen består av två delar: en seminariedel och en branschfest med prisutdelning. Alla biljetter till Kolla!-dagen säljs via Billetto.

Seminariet: streamad biljett eller delta på plats

Kolla!-dagen inleds med ett inspirerande samtal om AI och kreativitet där internationella och svenska kreatörer berättar om hur de använder sig av AI i sitt skapande. Läs mer om seminariet här. Till seminariet går det delta på länk eller på plats. Kostnaden är 530 kronor inklusive moms och bokningsavgift.

  • Köp streamad biljett till seminariet här.
  • Köp biljett för att delta på plats (fika ingår) här.

Biljett till Kolla!:s prisutdelning och branschfest

På kvällen delas Kolla! utmärkelsen ut i Kolla! 2023. Kreatörer hyllas och verk ska kollas in. Efter prisutdelningen blir det mingel och fest! Biljetterna för kvällen kostar 340 kronor inklusive moms och bokningsavgift.

  • Biljett till Kolla! -dagens prisutdelning och branschfest (ett glas vin/alkoholfritt ingår) här.

Vill du gå både på seminariet och festen? Såklart! Köp då en kombinationsbiljett!

För den som vill gå på både seminariet och kvällens prisutdelning med efterföljande fest finns det ett begränsats antal kombinationsbiljetter. Kombinationsbiljetterna säljs för ett rabatterat pris på 790 kronor inklusive moms och bokningsavgift och går att köpa här.

Rabatter Kolla! 2023

Svenska Tecknare vill att så många som möjligt ska kunna delta på Kolla!-dagen. Därför erbjuder vi ett rabatterat pris för studenter. Svenska Tecknare erbjuder även en rabattkod för medlemmar i föreningen. Logga in här för att ta del av den.

Det här innehållet är endast tillgängligt för medlemmar i Svenska Tecknare. Om du är medlem, logga in.

Vi ser fram emot att ses den 4 oktober! Foto: Jenny Gustafsson.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.